Lcd totem

Prodaja LCD totema visokog kvaliteta i izuzetnog dizajna.Intermedia Led system nudi LCD toteme zasnovane na LCD tehnologiji izuzetnog kvaliteta slike koji nijedan LED ekran ne može da ponudi. LCD totemi predstavljaju naš iskorak u pogledu LCD tehnologije  Ovi totemi poseduju izuzetan moderan dizajn tako da se mogu bukvalno koristiti svuda. LCD totem dolazi kao gotov proizvod , samostojeći je realativno lagan i ne zahteva nikakav dodatni trud za njegovo postavljanje.

Prodaja LCD totema

Tehnologija

Osnova naših totema su LCD paneli proizvođača Samsung i LG. Trenutno u ponudi imamo toteme dijagonale 55 inča u Full HD rezoluciji. Kontrola se vrši daljinski preko clouda. Totem ima opciju za wirless i lan konektovanje na internet . Materijali od kojeg su izrađeni su aluminijum i lim tako da totem nema neku težinu. Mala težina olakšava  postavljanje uređaja na lokaciji. LCD panel je zaštićen prozirnom bistrom pločom od pleksiglasa, pleksiglas je sjedinjen sa telom LCD totema i  direktno štiti panel od udraca.

Uređaj reprodukuje video snimke i slike visoke rezolucije i poseduje opciju da pušta  zvuk što mu daje dodatnu dimenziju.Uz kupovinu dobijate pristup cloudu preko kojeg vršite puštanje materijala, pravljenja plejliste za puštanje i svega ostalog . Materijal se pušta daljinski i celokupan monitoring se vrši na njemu tako da nema potrebe za vizuelno uveravanje u stanje trenutnog puštenog materijala na samoj lokaciji.

Prodaja LCD Totema  vrši se kao prodaja  gotovog samostojećeg proizvoda kojem se pristupa daljinskim putem.,

LCD totem
LCD Totem

Upotreba LCD totema

LCD totem kao osnovu ima lcd ekran odnosno panel i predviđen je da bude postavljen na mesto gde ljudi mogu direktno da prođu ili priđu istom. Zbog odličnog kvaliteta slike, materijal koji se reprodukuje može da sadrži tekst gde je font manji bez straha da će taj tekst biti slabo uočljiv ili nečitljiv. Ovo uz mogućnost da samostalno reprodukuje zvuk i sliku visoke rezolucije daje totemu neverovatnu prednost i širok dijapazon situacija gde može biti upotrebljen. Zbog svojih mobilnih osobina mogu biti i idealno sredstvo za iznajmljivanje.

Primeri upotrebe LCD Totema:

  • Sajmovi
  • Konferencije
  • Banke
  • Apoteke , marketi, dragstori…
  • Saloni nameštaja , automobila…
  • Holovi
  • Muzeji
  • Zdrastvene ustanove

….. ovo su samo neki primeri upotrebe LCD totema, ali ima ih bezbroj.

LCD Totem Prodaja

Prednosti i mane LCD Totema

Prednosti

Lcd totemi imaju LCD panele koji sami po sebi imaju sposobnost reprodukovanja slike izuzetnog kvaliteta. Samostojeći su i lako prenosivi pa im ne treba dodatna konstrukcija. Izuzetnog su dizajna i lako se uklapaju u bilo koju sredinu. Daljinski način upravljanja omogućava postavljanje totema i na mesta gde nema lakog pristupa. Integrisana opcija za zvuk koja daje totemima dodatnu dimenziju.

Mane

LCD totemi su namenjeni za unutrašnjost, iako mogu biti postavljeni napolju nije preporučljivo. LCD paneli su izuzetno osetljiviji na sunce upoređujući ih sa ekranima zasnovanim na LED tehnologiji. Sunce nadjačava osvetljaj samog LCD panela i on se u tim uslovima slabo vidi. Takođe visoka spoljašnja temperatura može lako oštetiti LCD panel. LCD totemi dolaze u već određenim veličinama i ne mogu biti većih dimenzija i to je ograničavajući faktor.